V čem jsou produkty výjimečné?

 

Proč jogurt a zákys ve skle?

 

jogurtyJogurty

1. Tradiční jogurt bez přídavků škrobů, stabilizátorů a konzervantů;

2. vyšší obsah vápníku a bílkovin;

3. vysoký obsah čistých mléčných kultur;

4. pomáhá k znovuobnovení střevní mikroflóry, pro dobrou funkci trávení, u ovocných jogurtů jsou používány kvalitní džemy;

5. bez chemických konzervantů.

 

agrola-4-poz-3.jpgZákysy 

1. Lahodný a svěží;

2. vhodný pro bezlepkovou dietu;

3. recyklovatelný obal;

4. kvalitní české mléko;

5. zdroj bílkovin, bez chemických konzervantů.

 

V čem se naše jogurty liší?

Skleněný obal

Má ideální vlastnosti pro uchování potravin a obzvlášť mléčných produktů. Je nepropustný vůči pachům, vzduchu i bakteriím a neuvolňuje zápachy ani látky do obsahu. Navíc je ekologický a šetrný k životnímu prostředí.

Nutriční hodnoty 

Náš jogurt má výrazně vyšší obsah bílkovin a vápníku oproti jiným podobným výrobkům prokázaný v nezávislých spotřebitelských testech.

Konzistence – tuhý jogurt

Chuť – výrazně kyselejší, typická přírodní mléčná vůně

Bez obsahu stabilizátorů, zahušťovadel na bázi škrobu a konzervantů

 

Ocenění a hodnocení produktů

Naše jogurty obdržely jako jedny z prvních výrobků v roce 2004 prestižní označení kvalitních potravinářských výrobků Klasa A.

V roce 2007 jsme obdrželi ocenění „Chutná hezky Jihočesky".

Jihočeský jogurt ve skle s příchutí Malina:

- v roce 2010 získal certifikát „Chutná hezky Jihočesky"

- získál diplom „Mlékárenský výrobek roku 2010" od Ministerstva zemědělství ČR a Českomoravského svazu mlékárenského.

Jihočeský zákys - Mlékárenský výrobek roku 2013




PRODUKTY

Jogurty
Zákysy