Zákysy

 

Zákys je vyroben tradiční metodou kysáním přímo v obalu. Je z českého kvalitního mléka, chuť je příjemně nakyslá. Použity jsou vlastní kultury s obsahem významných mikroorganismů Lactobacilus lactis, Streptococcus cremoris a Leuconostoc mesenteroides, které příznivě ovlivňují zažívání a posilují rovnováhu střevní mikroflóry.

Zákys je zdrojem plnohodnotných bílkovin, je to poctivý, hustý, svěží a velmi lahodný nápoj. Moderní skleněný obal je recyklovatelný, dotváří celkovou harmonii chuti, neboť nepobírá cizí příchutě a pachy.

 

Naše jihočeské zákysy

 

agrola-jahoda-poz.jpg

Zákys jahodový

 agrola-merunka-poz.jpg

Zákys meruňkový

agrola-cerny-rybiz-poz.jpg

Zákys černý rybíz

agrola-natural-poz.jpg

Zákys neochucený přírodní




PRODUKTY

Jogurty
Zákysy